Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sony ST27i Xperia Go yellow

17. 4. 2013

 xperia-go-yellow-zepredu.jpgKOUPIT

 cena: dle aktuální nabídky

 slevový kód na 50,- kč: DIESEL

 

Technické parametry

Základní údajeTyp telefonu: Dotykový, Odolný 
Operační systém: Google Android 
Standardy mobilních telefonů: GSM, UMTS 
Podporované frekvence [MHz]: 850, 900, 1800, 1900, 2100 
Počet jader: 2 
Frekvence jádra [GHz]: 1 
Operační paměť [MB]: 512 
Interní paměť [MB]: 8 192 
Typ SIM karty: mini SIM 
Slot pro paměťové karty: Ano 
Vibrace: AnoVelikostVýška [mm]: 111 
Šířka [mm]: 60,3 
Hloubka [mm]: 9,8 
Hmotnost [g]: 110DisplejTyp displeje: TFT 
Velikost displeje [palce]: 3,5 
Rozlišení displeje [pixel]: 480 x 320 (HVGA)
 
Data
GPRS: Ano 
EDGE: Ano 
HSDPA: Ano 
HSUPA: Ano 
Bluetooth: Ano 
WLAN (WiFi): Ano
 
Multimédia
MP3: Ano 
Radio: Ano 
GPS: Ano 
Rozlišení fotoaparátu [MP]: 5
 
Baterie
Pohotovostní doba max. [h]: 520 
Doba hovoru max. [h]: 6,5 
Kapacita baterie [mAh]: 1 305
 

Získejte odolný smartphone Sony Xperia go

Podívejme se nyní na maximálně odolný, inteligentní, elegantní a výkonný smartphone Xperia go s vysokou trvanlivostí. Můžete si vybrat ze tří barevných variant - černá, bílá, žlutá.

Vysoká odolnost i stylový design? Jde to!

Jistě se Vám již někdy stalo nebo se může stát, že Vám telefon upadne nebo se polije. Výrobce Sony dal přístroji do vínku displej odolný proti poškrábání, vysokou odolnost proti vodě a proti prachu. Tloušťka pouhých 9,8 milimetrů je více než příjemná. U běžných telefonů není výjimkou, nicméně spojení odolného těla a pěkného designu je unikátem. Konečně tak existuje smartphone, který je stejně stylový jako odolný.

Sledujte to nejlepší na 3,5" displeji

Displej telefonu Xperia go vybavený technologií Mobile BRAVIA Engine má vysoký kontrast, maximální rozlišení a nabídne dokonale ostré a reálné barvy. Zároveň je odolný proti poškrábání, prachu a vodě. Jeho velikost je pěkných 3,5" a rozlišení 480 x 320 bodů.

Užijte si zábavné chvilky

Můžete sledovat videoklipy, hrát hry, poslouchat FM rádio a vlastní hudbu, brouzdat po internetu, komunikovat přes sociální sítě, prohlížet oblíbená videa z YouTube a stahovat si do telefonu další hudbu a hry.

Zachyťte nezapomenutelné okamžiky

Fotoaparát umožňuje zachytit i ty největší obrazové detaily díky šestnáctinásobnému digitálnímu zoomu a vysokému rozlišení 5 Mpix. A jak je v případě fotoaparátů Sony zvykem, nejsou ani u mobilních telefonů vyjímkou funkce rozpoznávání obličeje a detekce úsměvu. Můžete dokonce nahrávat HD videa.

Vysoká konektivita a komunikace

Z bohaté konektorové výbavy je potřeba zmínit standardní microUSB port pro připojení k nabíječce nebo kabelu k počítači. Pro rozšíření interní paměti telefonu je k dispozici microSD slot s podporou až 32GB paměťových karet. Sony Xperia go je vybaven bezdrátovou bluetooth technologií pro připojení ke kompatibilním zařízením a bezdrátovou Wi-Fi sítí pro připojení k internetu s DLNA. Pro poslech hudby můžete využít reproduktor a pokud chcete někam odcestovat, neváhejte použít navigaci.

Klíčové vlastnosti

Sony Xperia go je vybaven dvoujádrovým procesorem NovaThor U8500 Cortex A9 s frekvencí 1 GHz a 512 MB pamětí RAM, což slibuje svižnou rychlost. Pro Vaše data je k dispozici 8 GB interní paměti. Pohotovostní doba je až 520 hodin a doba hovoru může být až 6 hodin 30 minut v sítích GSM/ GPRS/ EDGE 850/ 900/ 1800/ 1900. Opomenout nelze podstatnou stránku přístroje, čímž je platforma Android 2.3 Gingerbread, díky které řídíte všechny aplikace ve smartphone. Rozměry činí 111 x 60.3 x 9.8 mm a hmotnost dosahuje 110 gramů.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář