Jdi na obsah Jdi na menu
 


SONY C6603 Xperia Z White

12. 4. 2013

 KOUPITc6603-xperia-z-white-zepredu.jpg

 cena: dle aktuální nabídky

 slevový kód na 50,- kč: DIESEL

Technické parametry

Základní údajeTyp telefonu: Dotykový, Odolný 
Operační systém: Google Android 
Standardy mobilních telefonů: GSM, UMTS 
Podporované frekvence [MHz]: 850, 900, 1800, 1900, 2100 
Počet jader: 4 
Frekvence jádra [GHz]: 1,5 
Operační paměť [MB]: 2 048 
Interní paměť [MB]: 16 384 
Typ SIM karty: micro SIM 
Slot pro paměťové karty: Ano 
Vibrace: AnoVelikostVýška [mm]: 139 
Šířka [mm]: 71 
Hloubka [mm]: 7,9 
Hmotnost [g]: 146DisplejTyp displeje: TFT 
Velikost displeje [palce]: 5 
Rozlišení displeje [pixel]: 1920 x 1080 (Full HD)
 
Data
GPRS: Ano 
EDGE: Ano 
HSDPA: Ano 
HSUPA: Ano 
Bluetooth: Ano 
WLAN (WiFi): Ano
 
Multimédia
MP3: Ano 
Radio: Ano 
GPS: Ano 
Podpora NFC: Ano 
Rozlišení fotoaparátu [MP]: 13,1
 
Baterie
Pohotovostní doba max. [h]: 550 
Doba hovoru max. [h]: 11 
Kapacita baterie [mAh]: 2 330
 

Sony Xperia Z: nejlepší smartphone od Sony 

Představujeme Vám dosud nejvýkonnější a nejlepší smartphone s fascinující výbavou od Sony - Xperia Z. Úchvatné linie a celkový design smartphone doslova bere dech. Vysoce kontrastní barvy s úžasným zobrazením poskytuje precizně zpracovaný displej, zatímco výkon smartphonu udává extrémně rychlý čtyřjádrový procesor. Sony Xperia Z je proto naprosto ideální pro uživatele hledající výkonný telefon pro nejnáročnější použití.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Báječné fotografie 

Objevte fascinující fotoaparát, se kterým pořídíte naprosto reálné fotografie. Snímač Exmor RS s HDR (High Dynamic Range) poskytuje přirozené barvy za jakéhokoliv světla. Revoluční 13 MPix fotoaparát zachytí detailní, ostré a zároveň nerozmazané snímky. Foťte, ať už jste kdekoliv! Díky voděodolnosti smartphonu můžete fotit z moře či bazénu. S pokročilou generací světelného senzoru BSI budou Vaše fotografie vždy jasné. S vestavěnou přední Full HD kamerou můžete také zachytit svůj portrét.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Fantastický displej s přirozenými barvami 

Exkluzivní pětipalcový displej poskytuje revoluční Full HD rozlišení a jemnost 443 ppi. Velmi brzy objevíte nečekaný luxus, který Vám displej nabízí. Ostré detaily, přirozené barvy, vynikající jas a kontrast a široké barevné spektrum Vás osloví. Displej Mobile BRAVIA Engine 2 poskytuje lepší zážitky ze sledování obrázků, filmů a prezentací. Dotykový panel má rychlé reakce na Vaše příkazy. Je více efektivní a mnohem intuivnější.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Odolnost a design 

Sony představuje nový OmniBalance design, který je zaostřen na rovnováhu a symetrii. Inovativní rámeček obklopuje vysoce odolné sklo displeje. OmniBalance design poskytuje rovnováhu mezi technologiemi a vzhledem. Superúzké tělo smartphone je jen 7.9 mm štíhlé, takže se krásně drží, je lehké a pěkně vypadá. Navíc je Xperia Z voděodolný až do 1 metru a prachuvzdorný. Splňuje normy IP55 a IP57 zaručující voděodolnost a prachuvzdornost. Nemusíte se proto obávat z kapek deště a fotografování z bazénu.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti 

Sony Xperia Z je poháněn 1,5 GHz čtyřjádrovým procesorem, který je doplněn 2 GB pamětí RAM. Data a aplikace se ukládají na 16 GB interní paměť, kterou je možné rozšířit pomocí micro SD slotu (až 32 GB). Dotykový LCD displej Mobile BRAVIA Engine 2 má velikost 5" a Full HD rozlišení 1920 x 1080 bodů. Podporovány jsou sítě GSM GPRS/EDGE při frekvencích 850/ 900/ 1900/ 2100 MHz. Ve výbavě nechybí standardní microUSB konektor, 3.5mm stereo jack pro sluchátka, GPS navigace a technologie NFC, Bluetooth a Wi-Fi. Velikost komunikátoru odpovídá rozměrům 139 x 71 x 7,9 mm a hmotnost s baterií činí 146 gramů. Správu systému zajišťuje platforma Google Android 4.1 (Jelly Bean).

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář