Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samsung i9300 Galaxy S III laFleur 16GB

17. 4. 2013

i9300-galaxy-s-iii-lafleur-zepredu.jpg

KOUPIT

cena: dle aktuální nabídky

slevový kód na 50,- kč: DIESEL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technické parametry

Základní údajeTyp telefonu: Dotykový 
Operační systém: Google Android 
Standardy mobilních telefonů: GSM, UMTS 
Podporované frekvence [MHz]: 850, 900, 1800, 1900, 2100 
Počet jader: 4 
Frekvence jádra [GHz]: 1,4 
Operační paměť [MB]: 1 024 
Interní paměť [MB]: 16 384 
Typ SIM karty: micro SIM 
Slot pro paměťové karty: Ano 
Vibrace: AnoVelikostVýška [mm]: 136,6 
Šířka [mm]: 70,6 
Hloubka [mm]: 8,6 
Hmotnost [g]: 133DisplejTyp displeje: Super AMOLED 
Velikost displeje [palce]: 4,8 
Rozlišení displeje [pixel]: 1280 x 720 (HD)
 
Data
GPRS: Ano 
EDGE: Ano 
HSDPA: Ano 
HSUPA: Ano
Bluetooth: Ano 
WLAN (WiFi): Ano
 
Multimédia
MP3: Ano 
Radio: Ano 
GPS: Ano 
Podpora NFC: Ano 
Rozlišení fotoaparátu [MP]: 8
 
Baterie
Kapacita baterie [mAh]: 2 100
 

Samsung GALAXY S III

Vysoce elegantní a inteligentní smartphone Samsung GALAXY S III slibuje věrné služby a přináší spoustu užitečných funkcí. Tento smartphone Vám umožní dělat spoustu věcí najednou - poslouchat hudbu, hledat na webu, sledovat filmy, sdíletnebo pracovat. Reaguje na Váš hlas, takže můžete říct svému fotoaparátu, kdy má pořídit snímek, nebo aby vypnul budík.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Báječný design

Design přístroje je absolutně jedinečný. Moderní hladké křivky přístroje zajistí pohodlné držení a působí přirozeně. Celkový vzhled tohoto jedinečného přístroje byl zaměřen na lidi a inspirovaný přírodou. Je tvořen nelineárními liniemi, které Vás oslní.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Social tag

Samsung GALAXY S III nabídne funkci Social tag, která umožní propojit tváře na fotoalbu s osobami v sociálních sítích. Pokud píšete zprávu a rozhodnete se, že raději zavoláte, stačí přiložit telefon k uchu a vytočí se automaticky číslo osoby.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Smart funkce

Pomocí inovativní funkce Smart stay dokáže přístroj poznat, když se na něj díváte pomocí kamery na přední straně, a nechá displej rozsvícený. Funkce Smart alert zajistí, že když se po určité době vrátíte zpět k přístroji, zavibruje, aby Vás upozornil na zmeškané hovory nebo nové zprávy.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

AllShare Play

Přístroj dokáže rozpoznávat tváře a umožňuje okamžitě sdílet obsah pomocí jediného dotyku. Funkce AllShare Playposkytuje vzdálený přístup k dokumentům a multimediálním souborům, neboť spolupracuje s technologiemi DLNA a Wi-FiDirect. S funkcí AllShare Cast budete moci sledovat obsah na displeji telefonu na velké obrazovce.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Jedinečný fotoaparát

Smartphone Samsung GALAXY S III je naprosto vyjímečný díky unikátnímu fotoaparátu, který automaticky vytváří 8 sekvencí pro výběr nejlepší fotografie. Vysoké rozlišení 8 Mpix, automatické zaostřování, blesk a BSI snímač společně tvoří pevný základ pro kvalitní fotografie. Přístroj umožňuje záznam Full HD videa v kvalitě 1080p.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti

Platformou je systém Android dosud nejnovější verze 4.0 (Ice Cream Sandwich). Jeho dotykový Super AMOLED displej má velikost 4.8 palců a k tomu vynikající rozlišení 1280 x 720 bodů. Pro multimédia se nabízí dostatek ( 16 GB) paměti, kterou lze případně rozšířit pomocí microSD slotu (max. 64 GB). Bezdrátová komunikace je samozřejmostí. Díky technologii bluetooth 4.0 se telefon spáruje s počítačem nebo s bezdrátovým headsetem a díky bezdrátové Wi-Fi standardu IEEE 802.11 a/b/g/n se připojíte k internetu. Baterie disponuje vysokou kapacitou 2100 mAh, díky které přístroj vydrží bez nutnosti nabíjení velmi dlouhou dobu. Podporovány jsou sítě 3G HSPA při frekvencích 850/ 900/ 1900/ 2100 MHz a GSM/ GPRS/ EDGE při frekvencích 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz. Velikost komunikátoru odpovídá rozměrům 136.6 x 70.6 x 8.6 mm a hmotnost činí 133 gramů.


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář