Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samsung i9505 Galaxy S4 white frost

29. 5. 2013

 

i9500-galaxy-s-iv-white-zepredu.jpg

Samsung i9505 Galaxy S4 White Frost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technické parametry

Základní údajeTyp telefonu: Dotykový 
Operační systém: Google Android 
Standardy mobilních telefonů: GSM, LTE, UMTS 
Podporované frekvence [MHz]: 850, 900, 1800, 1900, 2100 
Počet jader: 4 
Frekvence jádra [GHz]: 1,9 
Operační paměť [MB]: 2 048 
Interní paměť [MB]: 16 384 
Slot pro paměťové karty: Ano 
Vibrace: AnoVelikostVýška [mm]: 136,6 
Šířka [mm]: 69,8 
Hloubka [mm]: 7,9 
Hmotnost [g]: 130DisplejTyp displeje: OLED 
Velikost displeje [palce]: 5 
Rozlišení displeje [pixel]: 1920 x 1080 (Full HD)
 
Data
GPRS: Ano 
EDGE: Ano 
HSDPA: Ano 
HSUPA: Ano 
Bluetooth: Ano 
WLAN (WiFi): Ano
 
Multimédia
MP3: Ano 
GPS: Ano 
Podpora NFC: Ano 
Rozlišení fotoaparátu [MP]: 13
 
Baterie
Kapacita baterie [mAh]: 2 600
 

Vysněný Samsung Galaxy S 4

Přichází čtvrtá generace inteligentního telefonu Galaxy S. Zaujme dokonalým designem a pokročilými funkcemi ovládání pohledem nebo pohybem ruky. Vylepšení oproti Galaxy S 3 dosáhl Super AMOLED displej, jehož velikost je 5" a poskytujeFull HD rozlišení. Fantastické fotografie nyní pořídíte se zadní kamerou s rozlišením 13 MPix a bohatou funkčností. Vysoký výkon poskytuje čtyřjádrový procesor s frekvencí 1.9 GHz.

i9505-galaxy-s4-white-frost-zezadu.jpg

Pokročilé ovládání

Galaxy S 4 rozpozná Váš hlas, tvář a dokonce i pohyby. Nepotřebujete doteky prstů, naopak můžete ovládat displej pohledem s funkcí Samsung Smart Pause. Pokud sledujete video a otočíte se jinam, video se automaticky zastaví a spustí se až se podíváte zpět na obrazovku. S funkcí Samsung Smart Scroll můžete procházet emaily nebo internet dle reakcí. Telefon vnímá pohyby vašeho zápěstí a rozpozná Váš obličej - podle toho se budou stránky posouvat nahoru a dolů. Řidiče jistě potěší funkce S-Voice Drive pro hlasovou aktivaci příkazů, zatímco funkce Samsung WatchOn zajistí, že se z Galaxy S 4 stane infračervený dálkový ovladač.

i9505-galaxy-s4-white-frost-zboku3.jpg

Báječné sdílení. Inovativní funkce.

Sdílejte hudbu, fotografie, dokumenty a hry pomocí funkce Group Play, aniž byste potřebovali Wi-Fi nebo mobilní signál. Aplikace S Translator Vám nabídne okamžitý překlad aplikací a textových zpráv, zatímco s funkcí Music Share můžete s několika přáteli najednou přehrávat stejnou hudbu na několika mobilních telefonech. Novinkou je program S Health, který Vám pomůže monitorovat Vaše zdraví a zlepšovat kvalitu Vašeho života.

Nejoblíbenější platforma na světě

Samsung Galaxy S 4 využívá Android 4.2.2 Jelly Bean, nejnovější verzi nejpopulárnějšího operačního systému pro mobilní zařízení. Ten mimo jiné nabízí inteligentní notifikace umožňující rychlou práci s událostmi, nádherné nové widgety, s nimiž budete mít dokonalý přehled o všech důležitých informacích, nebo možnost snadného přizpůsobení domovské obrazovky pomocí přetažení. Systém Android je nyní rychlejší a intuitivnější než kdykoli předtím.

 

Full HD Super AMOLED displej

Vysoce kvalitní Super AMOLED displej telefonu Samsung Galaxy S4 (i9505) je zárukou vysoké kvality. Jeho velikost je pěkných 5" a rozlišení Full HD 1920 x 1080 bodů.

Zachyťte každý okamžik

Kvalitní 13 Mpix fotoaparát nabízí 12 jedinečných režimů snímání. Například Sound and Shot ukládá spolu s fotografiemi zvuky a hlasy, zatímco režim Drama Shot umožňuje vytvořit jednotný kontinuální časový záznam. Díky funkci Dual Camera lze v jediný okamžik používat zadní i přední kameru a zároveň si vybrat 8 způsobů, jak zkombinovat dvě fotografie.

samsung-galaxys4-side-624.jpg

Klíčové vlastnosti

Samsung Galaxy S 4 je vybaven čtyřjádrovým procesorem s frekvencí 1,9 GHz. Super AMOLED displej s velikostí 5" má rozlišení 1920 x 1080 bodů. Pro Vaše data a aplikace je k dispozici 16 GB interní paměti. 13 MPix fotoaparát je doplněn o přední 2 MPix fotoaparát s možností souběžného použití a umožňuje nahrávat Full HD videa. Báječná je také konektivita pomocí WiFi, NFC, Bluetooth nebo IR. Smartphone komunikuje v sítích GSM GPRS/ EDGE 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz, 3G a LTE. Rozměry přístroje činí 136,6 x 69,8 x 7,9 mm a hmotnost dosahuje 130 gramů. O správu aplikací se stará systémAndroid 4.2.2 Jelly Bean.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář